Politică Prelucrare Date Personale2022-02-16T00:16:18+02:00

Politică prelucrare date personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Magic Therapy S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate în continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine ori o despre o altă persoană.

Ce sunt datele cu caracter personal

Date personale înseamnă orice informație sau informații care te pot identifica direct (de exemplu numele tău) sau indirect (de exemplu prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de email, telefonul mobil, numele de utilizator, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a dispozitivului de pe care se realizează accesarea site-ului precum și module cookie.

Ce tip de date colectăm și prelucrăm

Dacă ești utilizator al site-ului madeleinenegoita.ro, Magic Therapy S.R.L. va prelua și prelucra datele cu caracter personal pe care alegi să le furnizezi direct în cadrul site-ului, cum ar fi datele furnizate în cadrul secțiunii contact prin intermediul formularului de contact (prenume, nume, email, telefon, mesaje) și prin abonarea la newsletter (email).

În mod indirect, Magic Therapy S.R.L. va prelua și prelucra date precum: browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvență de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Temeiul legal și scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

În conformitate cu regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR), prelucrarea datelor tale personale se face pe baza consimțământului tău acordat prin completarea formularelor din cadrul site-ului și se realizează pentru urmatoarele scopuri: în vederea stabilirii contactului, în vederea informarii tale cu privire la serviciile oferite, în scopul transmiterii de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ, în scopul compilării de statistici privind utilizatorii și activitățile desfășurate pe site, în scopul analizării și îmbunătățirii site-ului, a ofertei comerciale și a publicității desfășurate, în scopul informării sub formă de newsletter periodic asupra conținutului publicat în cadrul site-ului, în scopul anunțării promoțiilor în desfășurare sau în scopul transmiterii de mesaje publicitare și de marketing privind activitatea madeleinenegoita.ro, în scop probatoriu în legătură cu activitățile enunțate mai sus și de arhivare.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți

Magic Therapy S.R.L. nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate în alte scopuri decât cele specificate mai sus, exceptând cazul în care se precizează expres și în scris acel scop și pentru care s-a primit acordul tău in prealabil.

Datele cu caracter personal înregistrate sunt destinate utilizării de către Magic Therapy S.R.L. și pot fi comunicate conform prevederilor în vigoare numai autorităților statului și/sau utilizatorilor, în baza unei cereri formulate pe adresa de email: contact@madeleinenegoita.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către terți, alte site-uri și sponsori

Site-ul madeleinenegoita.ro poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale Magic Therapy S.R.L.. Te rugăm să ai în vedere și să consulți politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, Magic Therapy S.R.L. neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

Prelucrare automată de date tip cookie

Site-ul madeleinenegoita.ro folosește identificatori de tip Cookie. Cookie-urile folosite de madeleinenegoita.ro (proprii sau de la terti) sunt: Cookie-uri Esentiale (în absența lor utilizarea anumitor componente de baza ale site-ului nu s-ar mai putea desfășura în bune condiții), Cookie-uri de Performanță, Cookie-urile de Analiză a Vizitelor și Cookie-uri de Social Media și Publicitate (acestea includ cookie-urile care pot fi plasate prin intermediul site-ului de către rețelele sociale sau de către serviciile de publicitate pe care le utilizăm. Exemple de Cooki-uri în uz sau ce ar putea fi utilizate în cadrul madeleinenegoita.ro: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Zopim, Trusted, Globessl, Clicktale, Profitshare, Twitter, AdWords, Retargeting. Află mai multe despre Politica de Cookie și despre cum îți poți exercita dreptul de a dezactiva Cookie-urile.

Durata pentru care prelucram datele cu caracter personal

În cazul procesării de date pe bază de consimţământ, datele personale vor fi procesate până când se retrage consimţământul sau până când se constată o perioada de inactivitate de până la 5 ani. În cazul modulelor cookie, stocarea lor se efectuează pe perioada necesară atingerii scopurilor lor, în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.

Drepturi de care beneficiezi

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces la date, de rectificare, de ștergere a datelor, de opoziție, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției în condițiile prevederilor legale în vigoare.

Exercitarea drepturilor menționate mai sus de revocare, informare, ștergere sau corectare a datelor tale este gratuită în condițiile legilor în vigoare.

Date Identificare Fiscală:
Magic Therapy S.R.L. | CIF 38366921

Sediu Social:
București, sector 1, Str. Fabrica de Cărămidă, Nr. 1A, vila 33

Date Contact:
contact@madeleinenegoita.ro | 0767 97 63 30

Politică prelucrare date personale

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Magic Therapy S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate în continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine ori o despre o altă persoană.

Ce sunt datele cu caracter personal

Date personale înseamnă orice informație sau informații care te pot identifica direct (de exemplu numele tău) sau indirect (de exemplu prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de email, telefonul mobil, numele de utilizator, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a dispozitivului de pe care se realizează accesarea site-ului precum și module cookie.

Ce tip de date colectăm și prelucrăm

Dacă ești utilizator al site-ului madeleinenegoita.ro, Magic Therapy S.R.L. va prelua și prelucra datele cu caracter personal pe care alegi să le furnizezi direct în cadrul site-ului, cum ar fi datele furnizate în cadrul secțiunii contact prin intermediul formularului de contact (prenume, nume, email, telefon, mesaje) și prin abonarea la newsletter (email).

În mod indirect, Magic Therapy S.R.L. va prelua și prelucra date precum: browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvență de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Temeiul legal și scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

În conformitate cu regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR), prelucrarea datelor tale personale se face pe baza consimțământului tău acordat prin completarea formularelor din cadrul site-ului și se realizează pentru urmatoarele scopuri: în vederea stabilirii contactului, în vederea informarii tale cu privire la serviciile oferite, în scopul transmiterii de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ, în scopul compilării de statistici privind utilizatorii și activitățile desfășurate pe site, în scopul analizării și îmbunătățirii site-ului, a ofertei comerciale și a publicității desfășurate, în scopul informării sub formă de newsletter periodic asupra conținutului publicat în cadrul site-ului, în scopul anunțării promoțiilor în desfășurare sau în scopul transmiterii de mesaje publicitare și de marketing privind activitatea madeleinenegoita.ro, în scop probatoriu în legătură cu activitățile enunțate mai sus și de arhivare.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți

Magic Therapy S.R.L. nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate în alte scopuri decât cele specificate mai sus, exceptând cazul în care se precizează expres și în scris acel scop și pentru care s-a primit acordul tău in prealabil.

Datele cu caracter personal înregistrate sunt destinate utilizării de către Magic Therapy S.R.L. și pot fi comunicate conform prevederilor în vigoare numai autorităților statului și/sau utilizatorilor, în baza unei cereri formulate pe adresa de email: contact@madeleinenegoita.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către terți, alte site-uri și sponsori

Site-ul madeleinenegoita.ro poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale Magic Therapy S.R.L.. Te rugăm să ai în vedere și să consulți politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, Magic Therapy S.R.L. neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

Prelucrare automată de date tip cookie

Site-ul madeleinenegoita.ro folosește identificatori de tip Cookie. Cookie-urile folosite de madeleinenegoita.ro (proprii sau de la terti) sunt: Cookie-uri Esentiale (în absența lor utilizarea anumitor componente de baza ale site-ului nu s-ar mai putea desfășura în bune condiții), Cookie-uri de Performanță, Cookie-urile de Analiză a Vizitelor și Cookie-uri de Social Media și Publicitate (acestea includ cookie-urile care pot fi plasate prin intermediul site-ului de către rețelele sociale sau de către serviciile de publicitate pe care le utilizăm. Exemple de Cooki-uri în uz sau ce ar putea fi utilizate în cadrul madeleinenegoita.ro: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Zopim, Trusted, Globessl, Clicktale, Profitshare, Twitter, AdWords, Retargeting. Află mai multe despre Politica de Cookie și despre cum îți poți exercita dreptul de a dezactiva Cookie-urile.

Durata pentru care prelucram datele cu caracter personal

În cazul procesării de date pe bază de consimţământ, datele personale vor fi procesate până când se retrage consimţământul sau până când se constată o perioada de inactivitate de până la 5 ani. În cazul modulelor cookie, stocarea lor se efectuează pe perioada necesară atingerii scopurilor lor, în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.

Drepturi de care beneficiezi

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces la date, de rectificare, de ștergere a datelor, de opoziție, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției în condițiile prevederilor legale în vigoare.

Exercitarea drepturilor menționate mai sus de revocare, informare, ștergere sau corectare a datelor tale este gratuită în condițiile legilor în vigoare.

Date Identificare Fiscală:
Magic Therapy S.R.L. | CIF 38366921

Sediu Social:
București, sector 1, Str. Fabrica de Cărămidă, Nr. 1A, vila 33

Date Contact:
contact@madeleinenegoita.ro
0767 97 63 30

BLOG

Articole recente

Strategii pentru îndeplinirea obiectivelor personale

Rezoluțiile sunt mai ușor de luat decât de îndeplinit și din păcate, fără o strategie clară și fără motivație susținută, multe dintre ele ajung să fie plasate pe lista rezoluțiilor anului următor.

Inteligența emoțională si rolul ei în relațiile de familie

Relațiile cu membrii familiei tale sunt deseori complicate, pline de neînțelegeri și resentimente? Află ce rol joacă inteligența emoțională în depășirea divergențelor și întărirea legăturilor de familie.

Premisele unei relații sănătoase și durabile

Omul este o ființă socială ce în general caută să construiască relații sănătoase și durabile. Dar menținerea echilibrului emoțional într-o relație poate fi un proces dificil.

vezi mai multe articole

BLOG

Articole recente

Strategii pentru îndeplinirea obiectivelor personale

Rezoluțiile sunt mai ușor de luat decât de îndeplinit și din păcate, fără o strategie clară și fără motivație susținută, multe dintre ele ajung să fie plasate pe lista rezoluțiilor anului următor.

Inteligența emoțională si rolul ei în relațiile de familie

Relațiile cu membrii familiei tale sunt deseori complicate, pline de neînțelegeri și resentimente? Află ce rol joacă inteligența emoțională în depășirea divergențelor și întărirea legăturilor de familie.

Premisele unei relații sănătoase și durabile

Omul este o ființă socială ce în general caută să construiască relații sănătoase și durabile. Dar menținerea echilibrului emoțional într-o relație poate fi un proces dificil.

vezi mai multe articole